gns.rs > cloud servisi > Hosted Terminal Server

Hosted Terminal Server

Pokrenuli smo kampanju na remote desktop. Za samo 4995 RSD bez PDV-a po korisniku mesečno, dobijate jednog korisnika daljinske radne površine sa Office paketom i Hosted Exchange nalogom tokom celog trajanja ugovora. U cenu je uključena i zajednička memorija za vaše fajlove, kao i kompletna backup usluga za dodatnu sigurnost.

Hosted Terminal Server – Kompletnо Rešenje za Vašu Firmu

Naš Hosted Terminal Server nudi sveobuhvatno rešenje za udaljene korisnike. Nema početnih ili instalacionih troškova, a započinjete sa 30-dnevnim besplatnim probnim periodom. Tokom ovog perioda, možete lako otkazati uslugu bez troškova ako ne ispunjava vaša očekivanja. Kontaktirajte nas danas za više informacija.

Hosted Remote Desktop Services – Siguran i Fleksibilan Daljinski Pristup

Uz naš Hosted Remote Desktop (ranije poznat kao Hosted Terminal Server), dobijate siguran i enkriptovan daljinski pristup svim vašim aplikacijama i podacima. Usluga omogućava postavljanje Microsoft aplikacija kao što su Office, Navision (NAV), Axapta (AX) i aplikacija trećih strana kao što su Visma SPCS, Wolters Kluwer, Hogia i Björn Lunden. Korisnici mogu lako pristupiti ovim aplikacijama putem Remote Desktop, RDP fajla ili web aplikacije, što vam omogućava fleksibilno i sigurno radno okruženje.

Postavljanjem aplikacija kao web aplikacija, korisnici mogu pristupiti i koristiti svoje aplikacije sa bilo kog računara. Ovo eliminiše potrebu za investiranjem u skupu hardversku i softversku opremu, jer mi brinemo o radu, ažuriranjima i backup-u.

Cena naše Hosted Remote Desktop usluge počinje od 495 SEK po korisniku mesečno. Pomažemo vam sa instalacijom aplikacija koje su vam potrebne na moln skrivbord, što čini prelaz glatkim i bez problema.

Terminal server, remote desktop server

 

Microsoft Remote Desktop Web Access – Jednostavan Pristup Kroz Pregledač

Uz Microsoft Remote Desktop Web Access (Microsoft RD Web Access), korisnici mogu pokrenuti unapred odabrane aplikacije direktno iz pregledača, bez potrebe za instaliranjem programa na lokalnom računaru. Ovo omogućava brz i siguran pristup aplikacijama i podacima sa bilo koje lokacije, bez potrebe za prijavljivanjem na daljinsku radnu površinu.

Terminal server sa brovserom remote desktop

Sigurno i Dostupno – Uvek

Koristeći naš Hosted Terminal Server, vaši zaposleni mogu raditi bilo gde, bilo kada, uz pun pristup svim neophodnim aplikacijama i podacima. Sigurnost je na visokom nivou uz 256-bitnu SSL enkripciju koja štiti sve podatke prenesene između korisnika i servera.

Pored tehničke sigurnosti, nudimo i fizičku sigurnost jer se svi podaci čuvaju u našim modernim data centrima u Švedskoj, koji koriste zelenu energiju. To znači da dobijate pouzdano i efikasno rešenje, koje je takođe ekološki prihvatljivo.

Besplatna Podrška i Instalacija

Kada izaberete naš Hosted Terminal Server, besplatna podrška i instalacija svih neophodnih aplikacija su uključeni. Mi se brinemo o svemu, od rada i održavanja do sigurnosnog kopiranja i ažuriranja, tako da se možete fokusirati na vašu osnovnu delatnost bez prekida.

Ne oklevajte da nas kontaktirate ako imate bilo kakva pitanja ili želite da saznate više o tome kako vam možemo pomoći sa prilagođenim rešenjem koje odgovara vašoj firmi.

Scroll to Top