gns.rs > cloud servisi >  remote desktop

Remote desktop daljinska radna površina

Remote desktop daljinska radna površina, trenutno imamo kampanju za Remote desktop, daljinska radna površina. Po ceni od samo 4995 RSD bez PDV-a po korisniku mesečno, dobijate korisnika sa Office-om i Hosted Exchange nalogom tokom celog ugovornog perioda. Uključeno je i zajedničko skladište za vaše deljene fajlove, kao i potpuna backup.

Nema početnih ili instalacionih troškova, a usluga počinje sa 30-dnevnim besplatnim probnim periodom. Možete otkazati uslugu bez ikakvih troškova u prvih 30 dana.

Kontaktirajte nas za više informacija ili ako želite da isprobate uslugu.

Remote desktop daljinska radna površina

remote desktop  (ranije poznat kao hosted terminal server) omogućava udaljeni pristup Windows-baziranom daljinska radna površina. Povezujete se sigurno preko šifrovane veze, i sve se čuva u oblaku. Ovo vam omogućava da svi vaši programi i dokumenti budu sačuvani na sigurnom mestu, uz pristup sa bilo kog uređaja povezanog na internet, uključujući računar, tablet ili mobilni telefon.

Pošto se server nalazi u našim data centrima, ne morate brinuti o održavanju hardvera i softvera. Mi brinemo o ažuriranju servera i aplikacija trećih strana. Naši backup / bezbedno čuvanje  podaci su zaštićeni svake noći. Veza između korisnika i servera je šifrovana za visoku sigurnost sa 256-bitnim SSL sertifikatom.

Imamo široko znanje o najčešće korišćenim aplikacijama trećih strana kao što su knjigovodstveni program i ERP sistemi kao Pantheon, Biznisoft Irvas e-biz, Quickbooks, Microsoft Dynamics 365  MIS, Beyond, Odoo,  SAP,  Bluebeam Revu.

Programi se mogu pokretati kada se povežete, a takođe možete otvoriti fajlove koje možete deliti sa svojim kolegama na siguran način, kao i štampati dokumente na lokalnom štampaču.

Zajedno sa Office 365 dobijate ultimativno rešenje u oblaku gde sa Office 365 pretplatom uvek imate pristup svojim programima i aplikacijama. U našem rešenju je uključeno i remote desktop.

Microsoft RD Web Access

Takođe možete pristupiti objavljenim aplikacijama putem Microsoft Remote Desktop Web Access (Microsoft RD Web Access) koristeći bilo koji pregledač. Korisnik ne mora da se prijavi da bi pokrenuo objavljene aplikacije. Korisnici mogu pokretati sve aplikacije iz svog pregledača. Prednost Microsoft Remote Desktop Web Access je što funkcioniše sa bilo kojim pregledačem, bez obzira na to da li koristite PC, remote desktop MAC, Linux, tablet ili mobilni telefon.

Remote desktop kroz brover browser

Aplikacije se prikazuju kao kartice i možete lako da prelazite između vaših aplikacija.

Remote desktop webb access

Veza za udaljeni desktop

Priključujete se putem takozvanog RDP klijenta sa bilo kog računara, tableta ili mobilnog telefona povezanog na internet. Možete koristiti Windows, Apple, Android ili Linux kao operativni sistem.

remote desktop access remote desktop gateway

Remote Desktop Work Resource

Sa Remote Desktop Work Resource aplikacije se prikazuju na vašem lokalnom računaru bez potrebe za instaliranjem na njemu. Vizuelno izgleda kao da su aplikacije instalirane na lokalnom računaru, iako se sve pokreće na serveru.

remote desktopremote app work resurces. .

Alternativno, možete jednostavno da objavite aplikacije koje su instalirane na serveru putem takozvanog RDP fajla. RDP fajl se pokreće sa lokalnog računara i izvršavanje se obavlja na serveru.

Prednosti usluge

  • Sigurnost: Svi podaci su smešteni u našim data centrima
  • Mobilnost: Radite gde god se nalazili
  • Pouzdanost: Mi ažuriramo, pravimo bekap i upravljamo vašim aplikacijama
  • Radi na: PC, Apple MAC, Linux, tablet i mobilni telefon
  • Fleksibilnost: Plaćajte samo za ono što koristite dok koristite
  • Ekonomija: Kada iznajmljujete Remote Desktop Web Access od nas, ne morate da ulažete u hardver i softver. Mi upravljamo radom i bekapom
  • Ekologija: Da bismo smanjili negativan uticaj na životnu sredinu, server sobe koriste Zelenu Električnu energiju
  • Podrška: Podrška je besplatna i uključena u uslugu

Cena za Hosted udaljeni desktop (Hosted Terminal Server) je od 4995 RSD po korisniku mesečno. Pomažemo vam besplatno da instalirate aplikacije koje vam trebaju na udaljenom desktopu.

Ne oklevajte da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa našim uslugama.

Scroll to Top