gns.rs > infrastruktura> Virtual Private Server VPS

Virtual Private Server VPS

Izajmite kapacitet koju vam je potrebna u Azure oblaku

VPS virtual private server

Virtual Private Server VPS

VPS virtual private server ili poznat i kao cloud VPS, predstavlja savršeno rešenje za preduzeća i pojedince koji traže potpunu kontrolu i fleksibilnost nad svojim serverskim okruženjem. Virtuelni server nudi superiornu alternativu tradicionalnom deljenom hostingu gde se resursi dele između više korisnika. Sa Virtual Private Server VPS, dobijate pristup posvećenim resursima, što garantuje bolje performanse i povećanu sigurnost.

Jedna od glavnih prednosti korišćenja VPS je potpuna kontrola koju dobijate nad serverom. Za razliku od deljenog hostinga, gde morate da pravite kompromis sa resursima drugih korisnika, virtuelni server vam omogućava da instalirate tačno one softvere koje vam trebaju. Ovo znači da možete koristiti server kao aplikacijski server, gde možete instalirati sve od CRM sistema i poslovnih sistema do računovodstvenih sistema kao što su SAP, Pantheon, Biznisoft Irvas e-bizQuickbooksMicrosoft Dynamics 365  MISBeyondOdoo,  Bluebeam Revu oblaku ili Hogia u oblaku. Za dodatnu podršku, možemo vam takođe ponuditi remote desktop, gde ćemo upravljati radom i ažuriranjima vašeg servera i softvera.

Druga velika prednost naše VPS hosting usluge je dinamička skalabilnost. Možete lako prilagoditi svoje resurse kao što su RAM, CPU i prostor na disku prema potrebama. Na primer, možete početi sa 10 GB RAM-a, 4 virtuelna CPU-a i 100 GB prostora na disku, a zatim prilagoditi ove resurse gore ili dole kada se potrebe promene. Takođe možete birati između različitih vrsta skladišta: SATA za najekonomičnije rešenje, SAS za brže performanse, ili SSD za još brže skladištenje sa opcijama kao što su SSD SATA sa 6 GB/s, SSD SAS sa 12 GB/s ili NVMe Fusion IO. Više informacija o različitim vrstama skladišta možete pronaći na Wikipedia.

Za najzahtevnije aplikacije, kao što su složeni SQL serveri, nudimo NVMe (IO accelerator) kao skladište za upravljanje većim opterećenjima i dodatno poboljšanje performansi. Svi naši serveri su smešteni u švedskim data centrima, a naša podrška je zasnovana kako bismo obezbedili brzu i efikasnu pomoć kada je to potrebno.

Kada izaberete Virtual Private Server VPS od nas, možete takođe birati koji operativni sistem želite. Na primer, za WordPress hosting popularni izbori su Ubuntu ili Debian, dok možete izabrati Windows Server i uvek imati pristup najnovijim verzijama bez dodatnih troškova za nadogradnje. Ovo je dodatna prednost najma virtuelnog servera.

Virtual Private Server (VPS) vam omogućava da iznajmljujete resurse koje vam trebaju, uključujući procesor (CPU), RAM i prostor na disku, prilagođene vašim specifičnim zahtevima. Možete birati između NVMe (IO accelerator), SSD SAS 12 GB/s, SSD SATA 6 GB/s, SAS, SATA ili fiber channel diskova, i plaćate samo za resurse koje zaista koristite. Fleksibilnost da bilo kada povećate ili smanjite kapacitet servera je velika prednost, a takođe nudimo dinamičke resurse koji mogu rasti od, na primer, 4 GB RAM-a do 16 GB kada se pojavi potreba.

Virtual Private Server (VPS) – Prednosti

Virtual Private Server nudi mnoge prednosti, uključujući:

  • Ušteda troškova – Plaćajte samo za resurse koje koristite i skalirajte gore ili dole prema potrebi.
  • Visoka sigurnost – Povećana zaštita kroz odvajanje vašeg servera od drugih korisnika.
  • Skalabilnost – Laka prilagodba RAM-a, CPU-a i skladišta prema vašim promenjivim potrebama.
  • Fleksibilnost – Instalirajte i konfigurirajte bilo koji softver na vašem VPS.
  • Nema odgovornosti za hardver ili upravljanje – Izbegnite odgovornost koja dolazi sa fizičkim serverskim hardverom.
  • Root pristup ili administratorski pristup – Potpuna kontrola nad podešavanjima i konfiguracijama servera.
  • IP adrese prema potrebi – Dodajte više IP adresa ako je potrebno.
  • Posvećeno hostovanje – Posvećeno serversko okruženje za maksimalne performanse i pouzdanost.

Virtual Private Server (VPS) je isplativo i fleksibilno rešenje za sve koji traže moćno i prilagodljivo serversko okruženje. Takođe nudimo mogućnost klustovanja vaših aplikacija u virtuelnom okruženju putem iznajmljivanja prostora na Hosted SAN. Za dodatnu sigurnost možete kupiti online backup za vaš server. Sa našim rešenjem dobijate robusno i pouzdano serversko okruženje koje se lako prilagođava vašim specifičnim potrebama.

Ni kan även välja
24/7
support som tilläggstjänst.

De virtuella servrarna är självklart kostnadsfritt placerade bakom vår brandvägg.

Pris från
99
– i månaden.

Scroll to Top