gns.rs > infrastruktura> High Availability Hosting

High Availability Hosting

Hosting sa Visokom Dostupnošću

Kada ne sme biti prekida.

Za najkritičnije aplikacije, sisteme ili stranice gde ne sme doći do prekida, prilagođavamo hosting prema vašim specifičnim zahtevima.

Vi postavljate zahteve, a mi kreiramo rešenje po meri za vas. Naše bogato iskustvo u upravljanju infrastrukturama gde ne sme biti prekida omogućava nam da svakodnevno radimo sa rešenjima poput aktiv/pasiv klastera, aktiv/aktiv klastera, geografskih klastera (Geo clustering), balansiranja opterećenja, failover replikacije, kao i sa SSL Offloading/SSL Accelerator tehnologijama. Sve što vam je potrebno, možete iznajmiti od nas. Možete sami izabrati, na primer, da li želite da front-end serveri budu virtuelni, a back-end serveri fizički. Koliko veliki diskovi treba da budu u SAN kabinetu, da li treba koristiti 10 GB iSCSI, 12 GB SAS ili 16 GB Fiber Channel za diskove, ili možda kombinaciju sva tri. Takođe, možemo implementirati rešenja sa SSD diskovima.

Klasteri:

Postoje dve vrste „failover klasteringa“. Prva tehnika koristi aktiv/pasiv klastering gde je jedan čvor aktivan, dok pasivni čvor preuzima aktivnu ulogu ako aktivni padne. Druga tehnika je aktiv/aktiv klastering, gde oba čvora istovremeno obrađuju zahteve. Nudimo i „Geo clustering“ gde su čvorovi u klasteru smešteni na geografski udaljenim lokacijama.

Balansiranje Opterećenja:

Kada je potrebno ravnomerno rasporediti opterećenje između servera, koristi se tehnologija balansiranja opterećenja. Ovo je ključno za osiguranje da vaši sistemi ostanu dostupni čak i tokom vršnog opterećenja.

High Availability Hosting, lastbalanserare load balancer

SSL Offloading/SSL Accelerator:

Ako, na primer, imate web prodavnicu koja je zaštićena SSL sertifikatom, i želite da isti SSL URL bude interno distribuiran između više servera, možemo vam pomoći sa instalacijom i konfiguracijom SSL Offloading/SSL Accelerator tehnologija, bilo da su u pitanju hardverska ili softverska rešenja. Ovo vam omogućava da optimizujete sigurnost i performanse vaše web aplikacije.

Prednosti Hostinga sa Visokom Dostupnošću

Jedna od ključnih prednosti High Availability Hostinga je mogućnost neprekidnog rada vaših kritičnih aplikacija. Bez obzira na potencijalne probleme, vaše usluge će ostati dostupne, zahvaljujući naprednim tehnologijama klasteringa i balansiranja opterećenja. Ovo je posebno važno za poslovanja koja zahtevaju maksimalnu pouzdanost i kontinuitet u radu.

Fleksibilna Rešenja Po Vašoj Meri

Jedna od glavnih prednosti našeg hostinga sa visokom dostupnošću je njegova fleksibilnost. Možemo vam ponuditi rešenja koja su u potpunosti prilagođena vašim specifičnim potrebama, bilo da su u pitanju virtuelni ili fizički serveri, kapacitet diskova, ili povezivanje putem iSCSI, SAS ili Fiber Channel tehnologija. Takođe, nudimo SSD rešenja za one koji zahtevaju vrhunske performanse.

Povećajte Pouzdanost Vaših Aplikacija

Hosting sa visokom dostupnošću je idealan za kompanije koje ne mogu da priušte prekide u radu. Naša rešenja omogućavaju vam da održavate visoku dostupnost vaših aplikacija i servisa, čak i u slučaju problema sa hardverom ili mrežom. Ova tehnologija je ključna za osiguranje kontinuiteta poslovanja i izbegavanje gubitaka uzrokovanih prekidima.

Upravljanje i Podrška 24/7

Kada izaberete naš hosting sa visokom dostupnošću, dobijate i pristup našoj tehničkoj podršci koja je dostupna 24/7. Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u svakom trenutku, bilo da se radi o rutinskom održavanju ili hitnim intervencijama. Takođe nudimo napredne alate za monitoring i upravljanje, što vam omogućava da imate potpunu kontrolu nad vašim IT okruženjem.

Zaključak

Hosting sa visokom dostupnošću je idealno rešenje za kompanije koje zahtevaju maksimalnu pouzdanost i neprekidan rad svojih aplikacija. Sa našim naprednim tehnologijama klasteringa, balansiranja opterećenja, i SSL offloading rešenjima, vaše poslovanje će uvek biti dostupno, bez obzira na eventualne izazove. Ne dozvolite da vas prekidi u radu koštaju – izaberite High Availability Hosting za sigurnu i stabilnu budućnost vašeg poslovanja.

Scroll to Top