gns.rs > infrastruktura> Dedicated server namenski server

Dedicated server namenski server

Dedicated server namenski server

Dedicated server namenski server sa SSD ili NVMe fusion Io

Managed hosting znači da mi preuzimamo brigu o radu i ažuriranju vašeg servera.

Dozvolite nam da upravljamo vašim serverskim aplikacijama kako biste se mogli fokusirati na vašu ključnu poslovnu delatnost. Kada prenesete upravljanje vašim aplikacijama na nas, osiguraćemo da one uvek imaju najnovije ažuriranje i da su stalno dostupne.

Imamo dugogodišnje iskustvo u upravljanju aplikacijama (application hosting) i možemo vam pomoći sa instalacijom, konfiguracijom i upravljanjem većinom aplikacija kao što su  knjigovodstveni program i ERP sistemi kao Pantheon, Biznisoft Irvas e-bizQuickbooksMicrosoft Dynamics 365  MISBeyondOdoo ,  SAP,  Bluebeam Revu. Ne ustručavajte se da nas kontaktirate za pitanja u vezi sa aplikacijama koje želite da upravljamo.

Možete takođe iznajmiti posvećeni server sa Microsoft Hyper-V ili VMware kako biste mogli imati virtuelne servere koje sami možete instalirati i upravljati njima.

Posvećeni server

Vaš posvećeni server se postavlja u jednu od naših kolokacionih hala koje ispunjavaju najviše standarde bezbednosti, hlađenja i zaštite napajanja. Naši data centri imaju opsežnu zaštitu od požara i provale, što dodatno osigurava i štiti vašu opremu i sve poslovno kritične podatke.

Prava temperatura i zaštita od požara su od ključne važnosti za vašu IT opremu. Temperatura u halama nikada ne prelazi 23 stepena Celzijusa, a vlažnost vazduha je 50% ±10%. Data centar je opremljen sistemom za zaštitu od požara prema važećim EU standardima, a objekti su klasifikovani prema E160 normama.

Naši serveri su potpuno bezbedni 24/7, što uključuje sigurnosne barijere, 24-časovni nadzor osoblja na licu mesta, CCTV video nadzor i sigurnosne alarme. Takođe, postoje dežurni čuvari na lokaciji 24/7.

Imamo redundantne internet konekcije, hlađenje, neprekidno napajanje (UPS), električnu energiju i dizel generatore.

U slučaju požara, instaliran je sistem za rano otkrivanje dima (VESDA). Sistem je povezan sa gasnim, ekološki prihvatljivim protivpožarnim aparatom koji odmah gasi požare bez oštećenja naše opreme.

Svi naši data centri su sertifikovani prema sledećim ISO standardima:

  • Bezbednost ISO27001:2005
  • Upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008
  • Kontrola životne sredine ISO 14001
  • Zdravlje i bezbednost OHSAS 18001
  • Infrastruktura ISO27001:2005 i ISO 9001:2000

Posvećeni server – neupražnjeni

Kada paket web hostinga ili Virtuelni privatni server (VPS) više nije dovoljan, sledeći korak je sopstveni posvećeni server.

Birate jedan ili više fizičkih servera prema vašim potrebama, a oni su postavljeni u jednom od naših data centara. Serveri su, naravno, smešteni iza naših firewall-ova. Serveri su opremljeni sa najmanje dva power supply unit (PSU). Dobijate A+B napajanje koje je povezano na odvojene osigurače i redundantno je sa neprekidnim napajanjem (UPS) i redundantnim dizel generatorima. Da bismo osigurali maksimalne performanse, svi data podovi održavaju konstantnu temperaturu od 21 ± 2 stepena, a relativna vlažnost vazduha održava se na 50 ± 10 procenata. Oboje se kontinuirano nadzire putem sistema za upravljanje zgradama.

 

Dedicated server namenski server

Scroll to Top