gns.rs > o nama > predstavljanje kompanije

Predstavljanje kompanije

Predstavljanje kompanije

Predstavljanje kompanije

GNS Network D.O.O

Global Network Solution, GNS, je kompanija koja se specijalizovala za pružanje rešenja za hosting malim i srednjim preduzećima, kao i pojedincima.

Mi imamo objedinjene kompetencije unutar kompanije kroz naše zaposlene koji poseduju više Microsoft sertifikata i poznati smo po našoj ličnoj usluzi i podršci, visokoj dostupnosti i izvanrednom SLA.

Imamo rešenja za hosting za sve veličine i budžete. Bilo da se odlučite za Hosted Terminal Server, VPS Virtual Private Server, Dedikovane aplikacione servere, Online backup, Dedikovani server, Hosted Sharepoint 2019, Co-location ili paket za web hosting sa .NET ili .PHP, dobićete isto SLA. Cela naša server park se sastoji od kvalitetnih servera, čime možemo pružiti dobro i sigurno rešenje prema vašim potrebama.

Radimo samo sa operativnim sistemom Microsoft Windows 2019 server za najbolju performansu i veće mogućnosti. Naša kontrolna tabla omogućava potpunu konfiguraciju za IIS, MS SQL , FTP itd. Kroz kontrolnu tablu možete takođe instalirati sledeće aplikacije: DNN (DotNetNuke), CommunityServer, FlexWiki, CMS (kreator sajtova), blog, fotoalbum, e-trgovina itd.

Kao jedan od retkih pružalaca u Švedskoj, nudimo Hosted Microsoft Exchange 2019, što omogućava pravu mobilnu komunikaciju jer se sinhronizacija sa sopstvenim ili deljenim folderima na Exchange serveru može obaviti sa Microsoft Outlook-om, bilo kojim pretraživačem, vašim pocket PC-jem ili mobilnim telefonom. Takođe možete dobiti Microsoft Exchange server kao svoj vlastiti posvećeni e-mail server. Sav saobraćaj između vas i Microsoft Exchange servera je enkriptovan sa 256-bitnim SSL sertifikatom. Antivirus i anti SPAM su besplatni.

Mi smo toliko sigurni u našu ponudu da svim našim korisnicima nudimo besplatno isprobavanje hosted Microsoft Exchange na 30 dana. Pri potpisivanju ugovora, korisniku je takođe omogućeno da raskine ugovor bez dodatnih posledica u roku od 30 dana od narudžbine.

Naša vizija je da postanemo jedan od vodećih hosting kompanija na Balkanskom tržištu. Tokom godina, obezbedili smo rešenja kako velikim, tako i malim preduzećima, kao i privatnim osobama. Svi imaju svoje mesto kod nas.

Arbetsplats som tjänst (Desktop as a service DaaS).
Scroll to Top