gns.rs > o nama > sigurnost

Sigurnost

Sigurnost

Naša oprema je zaštićena na najvišem nivou, pružajući sveobuhvatnu sigurnost protiv upada, požara i prekida napajanja u redundantnom okruženju. S obzirom na važnost sigurnosti za naše korisnike, preduzeli smo sve neophodne mere kako bismo osigurali da vaši podaci i sistemi ostanu sigurni u svakom trenutku. Ovaj visok nivo zaštite omogućava vam da se fokusirate na svoje poslovne ciljeve, dok mi brinemo o sigurnosti vaše infrastrukture.

Naši serveri su neprestano zaštićeni i nadgledani 24/7, što uključuje sigurnosne barijere, 24/7 nadzor osoblja na licu mesta, CCTV video nadzor, kao i sigurnosne alarme. Ova kombinacija fizičke i tehnološke sigurnosti garantuje vam potpuni mir i pouzdanost u svakom trenutku. Naši napredni sigurnosni sistemi su dizajnirani da obezbede neprekinut rad i zaštitu vaših podataka, što je ključna prednost u današnjem digitalnom okruženju.

U slučaju požara, implementiran je sistem za rano otkrivanje dima (VESDA) koji omogućava brzo reagovanje na potencijalne incidente. Sistem je povezan sa gasnim, ekološki prihvatljivim aparatima za gašenje požara, koji odmah gase svaki požar bez oštećenja opreme. Ova tehnologija pruža dodatnu sigurnost i minimizira rizike, čineći našu infrastrukturu otpornom na najgore scenarije.

Što se tiče napajanja, naša server sala je opremljena stabilnim i pouzdanim sistemima sa visokim kapacitetom. Imamo sisteme za neprekidno napajanje (UPS) i rezervne dizel generatore koji obezbeđuju rad servera čak i u slučaju prekida napajanja iz mreže. Ovaj višeslojni pristup energiji garantuje da vaši sistemi ostanu operativni bez obzira na spoljni uticaj, omogućavajući vam kontinuitet poslovanja.

Kako bismo obezbedili maksimalne performanse, svi podni prostori u data centru održavaju konstantnu temperaturu od 21 ± 2 stepena, dok je relativna vlažnost vazduha održavana na 50 ± 10 procenata. Ove parametre stalno prati naš administrativni sistem za upravljanje zgradom. Stabilni uslovi u data centru su ključni za optimalan rad servera, smanjujući rizik od pregrevanja i produžavajući životni vek opreme.

Naša mrežna infrastruktura je takođe visoko redundantna, sa višestrukim Internet vezama, sistemima za hlađenje, UPS jedinicama, električnim napajanjem i dizel agregatima. Ova redundantnost je ključna za obezbeđivanje stalne dostupnosti vaših podataka i usluga, čak i u slučaju neplaniranih incidenata. Pored toga, redovno pravimo potpunu backup kopiju svih naših usluga, osiguravajući da vaši podaci budu zaštićeni i dostupni u svakom trenutku.

Sigurnost Naša oprema je zaštićena na najvišem nivou, pružajući sveobuhvatnu sigurnost protiv upada, požara i prekida napajanja u redundantnom okruženju.

Pored fizičkih mera sigurnosti, posvećeni smo i primeni najnovijih standarda u sajber sigurnosti. Naša mreža je zaštićena višeslojnim firewall-ovima, enkripcijom podataka i naprednim sistemima za otkrivanje i sprečavanje pretnji. Naš tim stručnjaka neprekidno prati bezbednosne trendove i implementira najnovije tehnologije kako bi vaši podaci ostali zaštićeni od potencijalnih sajber napada.

Sve ove mere i standardi koje smo postavili čine naš data centar idealnim rešenjem za vaše potrebe za sigurnim hostingom. U današnjem svetu, gde su podaci jedan od najvrednijih resursa, sigurnost ne sme biti kompromitovana. Naša posvećenost sigurnosti omogućava vam da sa sigurnošću poverite vaše podatke i sisteme nama, znajući da su oni u dobrim rukama.

Odlučite se za sigurnost i stabilnost koju nudi naš data centar. Naš cilj je da vam pružimo sigurnost, stabilnost i podršku na najvišem nivou, omogućavajući vam da se fokusirate na vaše poslovanje dok mi brinemo o svim aspektima sigurnosti vaših IT sistema. Kontaktirajte nas danas da saznate više o tome kako možemo zaštititi vašu infrastrukturu i unaprediti vaše poslovanje.

 

Scroll to Top